Image
Kiipeilypuisto korkeuksissa

Highpark

Puisto on suljettu kesän 2023 osalta.

Kiipeilypuisto HighParkin seikkailuradat tarjoavat liikunnallisia elämyksiä yläilmoissa, kauniissa järvimaisemassa.

Puistossa on puiden ja tolppien väliin rakennettuja vaijeri- ja köysiratoja. Kiipeilijä etenee radoilla erilaisten haasteiden parissa valjaissa, turvavaijeriin kiinnitettynä. Kiipeily radoilla on turvallista, fyysistä ja jännittävää!

HighParkin eritasoiset radat tarjoavat haastetta ja onnistumisen riemua niin lapsille kuin aikuisillekin. Loistava aktiviteetti myös virkistyspäivään tai kokouspäivän piristykseksi!

Alle 10 vuotiaat voivat seikkailla vain aikuisen ollessa mukana ylhäällä radalla.

10-13 vuotiailla 
tulee olla vastuullinen aikuinen mukana puistossa joka ohjaa ja valvoo lapsen kiipeilyä joko maasta käsin tai on radalla mukana.

Yli 14 vuotiaat 
voivat seikkailla radalla itsenäisesti.

Kaikilla radoilla on maksimipainoraja 120 kg, ja järviradalla minimipainoraja on 40 kg.

 

Image

Highpark hinnasto

Kiipeilylippu 24 € / hlö
Ryhmäalennus -2 € yli 15 henkilön ryhmille.

Starttilippu
12 €
Yli 120 cm kiipeilijöille. Sisältää starttiradan ja pitkän järviliu'un.

Perhelippu 80 €
Kaksi aikuista ja kaksi lasta kaikille radoille.

Lasten kiipeilykylä 5 €
Ikäräja 2-6 vuotta. Painoraja max. 80 kg

Kausikortti 110 €
Yrityskypärä 270 €

Maksuvälineenä meillä käy Smartum, Edenred, Tyky-setelit ja e-passi.

Highpark on kaikille sopiva kiipeilypuisto

Kiipeilyratojen kuvaukset
Startti-rata/Lasten järvi-rata

Startti-rata on sopiva aloitus kokemattomille sekä pienille kiipeilijöille. Startilla pääset esimerkiksi istumaan kelkan kyydissä sekä harjoittelemaan tasapainoilua tynnyreiden ja tukkien päällä. Startti-rata nousee korkeimmassa kohdassaan 3 m korkeuteen. Tällä radalla kiipeilevät yli 120 cm kiipeilijät.

Sportti-rata

Sportilla saattaa tulla hiki, sillä se tarjoaa fyysisiä ja teknisiä esteitä. Sportilta löytyvät esimerkiksi halitukit sekä kuusen malliset kiipeilyseinät. Sportti kulkee alussa matalalla nousten loppua kohden ja sen korkein kohta on 4 m korkeudessa. Sportilla kiipeilevät yli 140 cm kiipeilijät. Myös pienemmät kiipeilijät pääsevät tälle radalle aikuisen seurassa.

Järvi-rata

Järvi-radalla pääset ihailemaan kiipeilyn lomassa kaunista järvimaisemaa. Radalle kiivetään kiipeilyseinää pitkin ja pääset liukuvan verkon kyytiin. Rata nousee korkeimmillaan 6 m korkeuteen. Rata päättyy upeaan 150 m pitkään liukuun järven yli. Järvi-radalla kiipeilevät yli 140 cm kiipeilijät. Myös pienemmät kiipeilijät pääsevät tälle radalle aikuisen seurassa.

Extreme-rata

Extreme on radoistamme vaikein ja se haastaa kokeneempaakin kiipeilijää. Extreme on fyysinen rata, jossa pääset haastamaan taitojasi ja voimiasi esimerkiksi röllikeinuissa ja apinatikkaissa. Extreme-rata nousee korkeimmillaan 8 m korkeuteen ja päättyy vapaapudotukseen. Extremellä kiipeilevät yli 140 cm kiipeilijät.

Järviliuku

Järviliu'ussa pääset ihailemaan kaunista järvimaisemaa. Liuku kulkee järven päällä ja on 150 m pitkä. Liukuun pääsee kiipeämällä tikkaita pitkin. Järviliuku soveltuu yli 120 cm kiipeilijöille.

Lasten kiipeilykylä

Kiipeilykylässä kiipeillään ilman valjaita turvaverkkojen suojassa. Kiipeilykylässä on neljä erilaista lenkkiä, joista löytyy erilaisia kiipeilyesteitä. Kiipeilykylä soveltuu n. 2-6 vuotiaille lapsille.

Fiiliksiä seikkailupuistossa

Highpark kuvagalleria

Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola