Image

Kommee Kurki tentsile-majoitusta

Puumajoitus

Nauti luonnosta ja komeasta äänimaisemasta glamping-tyyliin Tentsile-puumajoituksessa Kommeen Kurjen privaatissa puutelttaleirissä.

Hyvinvarustellun leirin kaksi puutelttaa on pingotettu ilmaan puiden väliin, toinen n. 180 cm korkeudelle upealle maisemapaikalle ja toinen alemmaksi niin, että telttaan pääsee helposti reunalta.

Kommeen Kurjen puumajoitus sijaitsee lintujärven rantamilla, jossa kurki-linnut asustavat. Linnut ovat touhukkaita, ja voit seurata niitä joko läpikuultavan puuteltan suojista tai leirin nuotiopaikalla istuskellen.

Varaa puumajoitus
Image
Hinnasto

Puutelttaleiri majoitukseen
115 € – 265 € / yö

Puutelttaleiri lepäilyyn (klo 12-15 välille)
45 € / 1-3 henkilöä
75 € / 4-6 henkilöä

Tentsile-leiri on aina käytössä vain samalla porukalla, ja leiriin mahtuu jopa 6 aikuista. Saatavilla on puumajoituslahjakortteja, ja leirin voi vuokrata myös päivälepäilyyn.

Puumajoitus on saatavilla 1.5.-30.9. Kommeeseen Kurkeen on Ellivuoresta n. 20 minuutin ajomatka.

Varaa puumajoitus
Image

Lisäpalvelut

Saunakärry:
Illalla on ihanaa nauttia persoonallisen Saunakärryn puukiukaan löylyistä! Vanhan Bedford-kuorma-auton runkoon rakennetussa somassa, suihkullisessa saunassa saunominen maksaa kerralta 30 €.

Aamiaiskori:
Voit tilata etukäteen aamiaiskorin, joka toimitetaan sovittuna aikana puumajoiteleirin läheisyyteen. Näin saatte kömpiä alas teltasta omassa rauhassanne. Yksinkertaisen herkullinen aamiainen maksaa 9,50 €/hlö.

Rentouttavat äänimaljat:
Tentsile-majoitteeseen on mahdollista varata rentouttava ja kokonaisvaltainen äänimaljahoito yhteistyökumppaniltamme. Äänimaljahoito on saatavana 1-3 henkilölle, jotka makoilevat samassa puuteltassa. Äänimaljahoidon hinta on puumajoituksen tai lepohetken yhteydessä 90-130 €.

Puumajoituksen fiiliksiä

Kommee Kurki kuvagalleria

Yhteystiedot

Kommee Kurki
Anja Hanhijärvi

  • +358 50 378 9208
  • info@kommeekurki.fi
    Varaa puumajoitus