Image

Pirunvuoren ja Kivilinnan tarinapolku

Pirunvuoren upeissa maisemissa kiehtovia tarinoita pirusta, vuoresta ja luolasta. Kurkistus Kivilinnaan ja herkullisia muistoja Kivilinnan taiteilija Emil Danielssonista ja Sagasta. Tarinapolulla kävelemme kesät, talvet, ympäri vuoden sää ja keli huomioiden, lyhtyretkenä illan hämärässä tai vaikka rooliopastuksena Emilin johdolla.

Kävelyretket räätälöimme asiakasryhmien ja olosuhteiden mukaan. Näe ja koe elämyksiä Pirunvuorella!

Hinta 160 € /ryhmä
Ryhmän koko 1 – 25 henkilöä
Kesto noin 1,5 tuntia

Varaa retki
Image

Tervetuloa metsään

Metsäpolulla voimme yhdessä oppia uutta, herätellä luovuutta, rentoutua ja virkistyä. Teemana ovat tarinat metsästä, luonnosta ja terveydestä sekä pirusta ja vuoresta. Teemme retkiä keväisin, kesäisin ja syksyisin. Talvisin mukautamme retket olosuhteisiin sopiviksi.

Oppaana toimii auktorisoitu Sastamalan opas. Reittinä on kierros ulkoilureitistöllä ja luontopolulla. Mukaan säänmukaiset ulkoiluvarusteet. Kävelyretket räätälöimme asiakasryhmien ja olosuhteiden mukaan. Tervetuloa aistimaan Ellivuoren metsämaisema oppaan kanssa!

Hinta 160 € / ryhmä
Ryhmän koko 1 – 25 henkilöä
Kesto noin 1,5 tuntia

Varaa retki
Image

Pirunvuori reippaillen

Reippaalla kävelyllä hiki pintaan Pirunvuoren haastavissa maastoissa. Ohjaajan opastuksella tutustutaan kauniisiin maisemiin Pirunvuorella sekä käväistään Ellivuoren päällä.

Mahdollisuus lainata kävelysauvoja.

Hinta 120 € / ryhmä
Ryhmän koko 1 – 25 henkilöä
Retken kesto noin 1,5 tuntia

Varaa retki
Pirunvuori ja retket

Kuvagalleria

Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola