Image
Luksusta luonnon helmassa

Rantavilla

Loistelias Rantavilla upealla paikalla Rautaveden rannalla Ellivuori Resortissa. Huvila sijaitsee luonnonkauniin Pirunvuoren kupeessa. Hyvin varusteltu huvila sopii niin lomanviettoon tuleville perheille, ystäväporukoille kuin yritysryhmille jotka haluavat yhdistää kauniit maisemat ja puitteet työntekoon. Huvilassa on 6 erillistä makuuhuonetta joissa on laadukkaat kotimaiset sängyt. Nukkumapaikkoja huvilassa on 12 (+4) henkilölle.

Kysy lisää
Image

Huoneistoalaa on kahdessa kerroksessa; kokous- ja koulutustilaa on sekä ala- että yläkerrassa (65″ ja 55″ TV -näytöt). Kokouksia ja koulutuksia varten olemme miettineet valmiita kokouspaketteja, mutta räätälöimme mielellämme jokaiselle asiakkaalle oman näköiset tilaisuudet.

Huvilan saunasta on upeat näköalat järvelle, löylyjen välissä voit rentoutua ulkoporeammeessa tai käydä uimassa. Mökillä on oma laituri, joten pääset huvilalle myös omalla veneellä. Sonos -musiikkijärjestelmä / Spotify, jotka toimivat Bluethoothin avulla.

Sijaintinsa puolesta huvila mahdollistaa paljon erilaisia aktiviteetteja - haluat sitten päästä tutkimaan lähellä olevia kuntopolkuja, käydä laskettelemassa laskettelurinteissä tai pyöräileämssä fat bikella. Näiden lisäksi Ellivuoren alueella riittää muutakin tekemistä kuten minigolf, keilailu, kuntosali, viihdekeskus Sport Lounge, padel, SimWay-metsästys- ja ammuntasimulaattori, alamäkipyöräilyä, SUP-lautoja, kajakkeja sekä hemmotteluhoitoja. Läheltä löytyvät myös golfkentät. Ryhmille järjestetaan myös unohtumattomia luontoseikkailuja, eräruokapalveluita ja -kursseja - Ellivuoren maineikasta savusaunaa unohtamatta.

Catering-, kuljetus-, turvallisuus- somistus-, ohjelma- ynnä muut palvelut ovat järjestettävissä helposti luotettavien yhteistyökumppanien toimesta.

Image

Hinnasto

900 € / vrk / arki
2 100 € / viikonloppu pe - su
600 € / lisävuorokausi

  • Kaikkiin hintoihin sisältyy loppusiivous.
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet 20 € / henkilö
  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Loma-ajoista ja juhlapyhistä pyydä tarjous erikseen.

Kysy lisää
RantaVilla

Kuvagalleria

Tiedustelut ja varaukset
Ellin Villat Oy
  • +358 10 508 2790
  • myynti@ellinvillat.fi
Puhelinnumeromme vastaa arkisin klo 9-16