Image
Korkealuokkainen

Villa Aalto

Korkealuokkaista huvilamajoitusta ja hulppeita maisemia tarjoaa Ellivuori Resortissa sijaitseva Villa Aalto.

Luonnonkauniin Pirunvuoren kupeessa on loistavat näkymät Rautaveden järvimaisemaan. Huvilan ulko-ovelta pääsee suoraan Ellivuoren kuntopoluille ja Ellivuori Skin rinteisiin.

Tämän kohteen rakentaminen on toteutettu korkeatasoisia materiaaleja käyttäen. Materiaaleiksi on tuotu esimerkiksi Lapin rakkakiveä ja Alpeilta 750 vuotta vanhaa puumateriaalia.

Kysy lisää
Image

Hinnasto

1 250 € / vuorokausi / pe – su
1 000 € / vuorokausi / ma – to
2 250 € / viikonloppu pe – su
5 000 € / viikko

  • Kaikkiin hintoihin sisältyy loppusiivous.
  • Liinavaatteet 20 € / henkilö
  • Lemmikit sopimuksen mukaan.

Loma-ajoista ja juhlapyhistä pyydä tarjous erikseen.

Kysy lisää
Image

Paljon tilaa ja hyvä varustetaso

Huvilasta löytyy alakerrasta 4 makuuhuonetta, joissa kolmessa on oma kylpyhuone. Alakerrassa on lisäksi yksi erillinen wc. Huoneistoalaa on kahdessa kerroksessa 340 m² (saunaosasto mukaan lukien).

Majoitustilaa on 8 + 6 henkilölle, lisäksi yläkerran pesässä on patjamajoitustilat noin 10 henkilölle. Päärakennuksessa on 4 makuuhuonetta ja 4 wc:tä. Saunarakennuksessa on myös majoitustilaa ja suihku/wc/sauna. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä.

Keittiöstä löytyy täydellinen varustus ja alakerran tilavassa ja hyvin varustellussa kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone sekä kuivauskaappi.

Kokousmahdollisuus alakerrassa 13 henkilölle.

Kysy lisää
Image

Kun kaipaat rentoutusta

Huvilasta pääsee kätevästi katetun terassin kautta saunaosastolle. Saunarakennuksessa on takkatupa, pieni keittiövarustus, sauna, suihku ja wc. Takkatuvassa voi myös yöpyä, varustukseen kuuluu levitettävä vuodesohva 2 henkilölle.

Ulkoterassilla, saunan yhteydessä, voit löylyjen lomassa nauttia lämpimistä poreista ja ihailla kauniita maisemia. Saunaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkilöä.

Taloa reunustaa iso 150 neliön terassialue, josta löytyy ruokailupaikat 12 henkilölle sekä kaasugrilli.

Kysy lisää
Image

Yläkerran aulatila ja pesä

Yläkerrassa on majoituspaikkoja aulatilassa, jossa on levitettävät sohvat neljälle (2 x 2 henkilöä). Lisäksi yläkerrassa on leikkitilan matalassa ’pesässä’ patjamajoitusta 10 henkilölle. Pesä soveltuu erityisen hyvin lapsille ja nuorille. (Pesä on huvilan yläkerrasta erotettu osa, mihin on kulku matalan suuaukon kautta.)

Yläkerran aulatila on täydellinen vetäytymispaikka pelaajalle.

Kysy lisää
Image

Kokous Villa Aallossa

Kokousmahdollisuus alakerrassa, yhtenäisen pöydän äärellä on 13 – 14 henkilölle. Tilaan on mahdollista laittaa luokkahuone -tyyppisesti istumapaikkoja 30 – 40 henkilölle.

Kokousvarustus:

  • 65 tuumainen siirrettävä TV-näyttö
  • Nopea netti (valokuitu)
  • Fläppitaulu

Kuvia kokoustilajärjestelyistä kuvagalleriassa.

Kysy lisää
Villa Aalto

Kuvagalleria

Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT
Majoitus ja kokoukset

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola