Image
Hemmottele itseäsi

Hoitolapalvelut

Päärakennuksen alakerrasta löytyy hoitola, jossa voit rentoutua ja hengähtää sekä unohtaa hetkeksi arjen. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä helliviä elämyksiä. Hoitolan yrittäjänä toimii kosmetologi Johanna Kastikainen.

Varauskalenteri:
https://varaa.timma.fi/ellivuorenhoitola

Tmi Johanna Kastikainen
050 466 22 22

Hoitopaketit

Virkistävä

Ellivuoren Elämys

Rentouttava ja virkistävä hoito. Hoito sisältää virkistävän jalkakylvyn/ hauteen ja -hieronnan. Kasvoille puhdistuksen , mutanaamion, hieronnan ja voiteen. Hartia-,pää- ja käsi hieronnan.

Hinta 120 €

Varaa hoito
Miehille

Vuorenpeikon voima

Sisältää selän hieronnan ja kuorinnan sekä mutanaamion. Hieronta pohkeille naamion aikana. Kasvojen Puhdistus ja mutanaamio. Hieronta dekolteelle hartioille sekä pään alueelle. Hoito suunnattu miehille.

Hinta 125 €

Varaa hoito
Vartalolle ja kasvoille

Kiinteyttävä ja kosteuttava hoito

Hoito aloitetaan kuivaharjauksella, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja näin tehoaineet imeytyvät ihoon paremmin. Hoito sisältää kevyen hieronnan koko vartalolle. Iholle levitetään kosteuttava ja kiinteyttävä naamio.

Vartalonaamion aikana kasvoille tehdään puhdistus, kevyt kuorinta ja naamio. Päähieronta rentouttaa ja vie ajatukset pois arjen kiireistä.

Hinta 129 €

Varaa hoito
Image

Kasvohoidot

Image
Image

Pevonia Hydra-Cloud- hoito
Sopii kaikille ihotyypeille. Super kosteuttava. Pevonian Hydra-Cloud™ -hoito sisältää runsaasti pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Pitoisuus on markkinoiden korkeimpia ja pieni molekyylikoko tehostaa imeytymistä.

Hoitoa suositellaan kaikille ihotyypeille, erityisesti aikuiselle, herkälle tai kuivalle iholle, vaihdevuosioireiselle iholle sekä tukemaan rosacea-ihon hoitoa.

Hoidon hinta 95 €

Hieronnat

Image

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha itämainen hoitomuoto. Kuumakivihieronnassa hierotaan ensin erikokoisilla lämpimillä kivillä, jonka jälkeen hierotaan käsin.

Kuumakivihieronta rentouttaa sekä kehon, että mielen ja laukaisee stressiä ja lihasjännitystä. Vaikuttaa syvällisesti koko kehoon ja tasapainottaa mieltä. Veri- ja lymfakierto lisääntyy.

Hoidon kesto 60 min
Hoidon hinta 69 €

Varaa hoito
Image

Rentoutushoito

Varaa hoito

Hoitoon valitaan asiakkaan toiveiden mukaan eteerisiä öljyjä. Öljyllä hierotaan niska- ja hartia alue, pää, kädet ja jalat. Lopuksi asiakas rentoutuu jalat lämpökääreessä.

Hoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja poistaa stressiä sekä lihasjännitystä. Vasta-aiheet ovat samat kuin kuumakivihieronnassa.

Hoidon kesto 60 min. tai 90 min.

Image

Hunajahieronta

Hunajahieronta on reuntouttava hoito. Se on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunajahieronta vilkastuttaaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tuo apua selkä- ja nivelvaivoihin. Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Hunaja on myös superkosteuttaja iholle. Hoito sisältää hieronnan öljyllä sekä hunajalla. Lisäksi lämpöhaude selälle, jonka aikana hierotaan jalat.

Varaa hoito
Image

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin ja iskiasvaivoihin.

Hoidon kesto 30 min
Hoidon hinta 35 €

Varaa hoito

Jalka- ja käsihoidot

Jalkahoito

Hoito sisältää jalkahauteen, kynsien leikkauksen ja muotoilun, kovettumien raspauksen tai veitsellä käsittelyn sekä hieronnan.

Hoidon kesto n. 60 min
Hoidon hinta 65 €

Varaa hoito

Jalkahieronta

Jalkahieronta sisältää kylvyn jaloille, rentouttavan hieronnan ja voiteen. Jalkahieronta eheyttää erityisesti väsyneitä jalkoja. Se sopii mainiosti myös miehille.

Hoidon hinta 30 €

Varaa hoito

Jalkahoito ja kestolakkaus varpaisiin

Varpaat lakataan kestolakalla jalkahoidon yhteydessä. Vain terveille kynsille.

Hoidon hinta 89 €

Varaa hoito

Varpaankynsien kestolakkaus

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus ja voide. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa.

Hoidon hinta 40 €

Varaa hoito

Muut kosmetologiset hoidot

Sokeroinnit

Teemme sokerointeja intiimialueille ja koko keholle. Sokerointi on miellyttävä tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä.
Varaa hoito

Ripset ja kulmat

Teemme kulmien rajaukset ja värjäykset. Saat meiltä myös ripsien käsittelyjä. Kysy lisää hoitolastamme.

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi.

Emme tee ripsien pidennyksiä.

Varaa hoito
Anna lahjaksi hemmottelu

LAHJAKORTIT

Lahjakortti piristää, juhlistaa ja tuottaa iloa.
Saat lahjakortit hoitolastamme tai verkon kautta Timmasta.

Osta lahjakortti tästä
Useampi hemmottelu kerralla

HOITOLA RYHMILLE

Juhlistetaanko sankaria, piristetäänkö päivänsädettä vai oletteko muuten liikkeellä isommalla porukalla?
Kysy lisää meiltä