Image
Hemmottele itseäsi

Hoitolapalvelut

Päärakennuksen alakerrasta löytyy hoitola, jossa voit rentoutua ja hengähtää sekä unohtaa hetkeksi arjen. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia kehoa ja mieltä helliviä elämyksiä. Hoitolan yrittäjänä toimii kosmetologi Johanna Kastikainen.

Varauskalenteri:
https://varaa.timma.fi/ellivuorenhoitola

Tmi Johanna Kastikainen
050 466 22 22

Image

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha itämainen hoitomuoto. Kuumakivihieronnassa hierotaan ensin erikokoisilla lämpimillä kivillä, jonka jälkeen hierotaan käsin.

Kuumakivihieronta rentouttaa sekä kehon, että mielen ja laukaisee stressiä ja lihasjännitystä. Vaikuttaa syvällisesti koko kehoon ja tasapainottaa mieltä. Veri- ja lymfakierto lisääntyy.

Hoidon kesto 60 min

Varaa hoito
Image

Rentoutushoito

Hoitoon valitaan asiakkaan toiveiden mukaan eteerisiä öljyjä. Öljyllä hierotaan niska- ja hartia alue, pää, kädet ja jalat. Lopuksi asiakas rentoutuu jalat lämpökääreessä.

Hoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja poistaa stressiä sekä lihasjännitystä. Vasta-aiheet ovat samat kuin kuumakivihieronnassa.

Hoidon kesto 60 min

Varaa hoito
Image

Hunajahieronta

Hunajahieronta on reuntouttava hoito. Se on yksi vanhoista tiibetiläisistä hoitomuodoista. Hunajahieronta vilkastuttaaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tuo apua selkä- ja nivelvaivoihin. Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista.

Hunaja on myös superkosteuttaja iholle. Hoito sisältää hieronnan öljyllä sekä hunajalla. Lisäksi lämpöhaude selälle, jonka aikana hierotaan jalat.

Varaa hoito

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin ja iskiasvaivoihin.

Hoidon kesto 30 min
Niska-hartia ja selkä

Varaa hoito

Ellivuoren Elämys

Rentouttava ja virkistävä hoito. Hoito sisältää viileän jalkakylvyn sekä jalkojen hieronnan. Kasvojen puhdistuksen, mutanaamion, voiteen ja kasvojen hieronnan. Hartiaseudun- pään- ja käsien hieronnan.

Hoidon kesto 1,5 h

Varaa hoito

Jalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien muotoilun, kovettumien raspauksen tai veitsellä käsittelyn ja hieronnan.

Hoidon kesto 50 min

Varaa hoito

Kulmat ja ripset

Kulmien ja ripsien muotoilu ja värjäys hoidon yhteydessä.
Varaa hoito
Image

Kasvohoitoja Pevonia-sarjan tuotteilla

Kiinteyttävä kollageeni kasvohoito
Ihoa elvyttävää kollageenia ja kaviaaria sisältävä erikoishoitoampulli kiinteyttää ihoa ja hoitaa ihon ikämuutoksia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Rauhoittava Propolis kasvohoito
Ihoa rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä kasvohoito, joka sopii kaikille, mutta erityisesti herkälle ja akneiholle.

Vahvistava Couperosa kasvohoito
Kasvohoito on suunniteltu couperoottiselle ja voimakkaasti punoittavalle iholle. Hoito vahvistaa ihon pinnallisia hiussuonia ja siten vähentää punoitusta. Hoitokokonaisuus kosteuttaa, rauhoittaa ja viilentää ihoa.

Pevonian Youth Renew Hydra-Glow Peel- kuorintahoito

Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT
Majoitus ja kokoukset

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola