Image
Luonnon ehdoilla

Vihreät arvot

Luonto ja sen arvostaminen lisääntyy kaikissa valinnoissamme.

Ellivuori Resortin alueella on yksi Suomen suurimmista maalämpökeskuksista. Päärakennuksen jokaiseen siipeen on rakennettu oma maalämpöyksikkönsä. Näin ollen häiriötilanteet pystytään rajaamaan nopeasti sekä reagoimaan yksikkökohtaisesti.

Lähitulevaisuudessa alueelle rakennetaan latauspisteitä sähkö- ja hybridiautoille. Myös aurinkoenergian käyttöä lisätään. Alueen rakennuskohteissa käytetään paljon puuta ja esimerkiksi viimeisimmät rakennuskohteet ovat tehty Honkatalojen käyttämästä kotimaisesta lamellihirrestä.

Image

Suosimme lähituottajia

Suosimme lähellä tuotettua ruokaa. Suosimme Ellivuoren ravintolan annoksissamme lähiruokaa ja paikallisesti tuotettuja raaka-aineita.

Toimittajiamme ovat muun muassa Mattilan Liha, Mouhijärven Herkkujuustola Oy, Metsärannan Liha, Naapurin Maalaiskana Oy ja Tampereen Jäätelötehdas Oy.

Lisäksi paikalliset kalastajat, marjastajat ja sienestäjät tuovat meille tuoreita raaka-aineita suoraan luonnosta.

Tutustu ravintolaamme
Image

Visit Tampere partneri

Ellivuori Resort on Visit Tampereen virallinen partneri

Visit Tampere Partners -kumppanuusverkosto edistää Tampereen ja Pirkanmaan matkailu-ja tapahtumapalveluiden kansainvälistymistä, alan toimijoiden verkostoitumista keskenään ja kasvattaa Tampereen seudun näkyvyyttä kansainvälisesti.

Yhteistyö mahdollistaa oppimisen yhdessä ja osallistumisen yhteismarkkinoinnin suunnitteluun Visit Tampereen ja muiden partnereiden kanssa.

Lue lisää kumppanuudesta
Image

Uudistuva Ellivuori Resort

Ellivuori on tarjonnut vuosikymmenien ajan upeat puitteet vapaa-ajan viettoon ja yritystilaisuuksiin Pirkanmaalla, noin 40 minuuttia Tampereelta. ​Koko Ellivuoren matkailualue on suuren muutoksen alla. Alueella on käynnissä useita uudistustöitä, rakennusprojekteja sekä uusien palvelukonseptien luomista. Tavoitteenamme on olla eteläisen Suomen monipuolisin luontoresort niin kotimaan kuin ulkomaan matkailun osalta.

Kehitämme myös Ellivuori Resortin hyvinvointi- ja liikuntapalveluita sekä viihde- ja kulttuuritarjontaa. Lisäksi rakennamme uusia puitteita esimerkiksi yritysten ja ryhmien käyttöön. Alueen monipuolinen, 50 yrittäjän ja yhteisön, verkosto takaa alueen kehittymisen myös tulevaisuudessa. ​

Toteutamme uudistuksia vaiheittain, jolloin voimme palvella asiakkaitamme ilman keskeytyksiä ympäri vuoden.

Ellivuoren asemakaava »
Ylätontit asemakaavassa »

Ellivuori Resort

Kuvagalleria

Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola