Image
Palveluita, nähtävää ja koettavaa

Lähialueen palvelut

Ellivuori Resortin lähellä on nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Vaikka olemme keskellä kauneinta luontoa, on kauppaan ja kaupunkeihin juuri sopiva matka.

Tule viihtymään Ellivuori Resortiin, ja tutustu samalla lähialueen monipuoliseen palvelutarjontaan.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, vastaamme ja autamme mielellämme.

Ellivuori Resort yhteystiedot
Image

Kärppälän ratsutila

Vuonna 2018 toimintansa aloittaneella Kärppälän Ratsutilalla on tällä hetkellä 14 hevosta, joista osa on täysihoitohevosia ja osa asiakaskäytössä. Tilan vanhaan navettaan on remontoitu tunnelmallinen 7 karsinan talli ja lisäksi tilalla on pihatot niin hevosille kuin tilan poneille. Kesäisin hevoset voivat laiduntaa laajalla peltoalueella.

Ratsutilalla on uusi lämmin maneesi, jossa on myös katsomo- ja kahvilatilaa. Lisäksi kesäkaudella on käytössä iso ratsastuskenttä ja tilan pellon kiertävä reilun kahden kilometrin mittainen ratsastusrata.

Tilalla järjestetään säännöllisesti erilaisia valmennuksia, joihin voi osallistua omalla hevosella sekä klinikoita eri aiheista. Lisäksi säännöllisesti pienimuotoista tuntitoimintaa sekä ratsastusta tilatusti mahdollisuuksien mukaan. Ponien kanssa tilalla on myös ponikerhoja ja kärryajelua. Kärppälään on Ellivuoresta matkaa noin 6 km.

Tutustu ratsutilaan
Image

Karkun kyläkauppa ja Häijään palvelut

Karkun kyläkauppa ja Häijään kyläkeskuksen palvelut Valtatie 11:n varrella reissaajien iloksi

Unohtuiko tutti, loppuuko autosta menovesi vai tarvitsetko huvilan jääkaappiin täytettä. Ei hätää! Löydät tarvitsemasi lähialueen palveluista.

Ellivuori Resortista lähin kauppa on Karkun Kyläkauppa Maisa, minne on matkaa noin 10 km.

Häijään runsaisiin palveluihin kuuluvat mm. Neste Häijää -liikennemyymälä, Kauppakeskus Häijään Äijä, Häijään Apteekki, Säästömarket, Häijään Urheilutarvike ja Herkkujuustolan uusi Juustotupa. Häijääseen on matkaa Ellivuori Resortista noin 14 km.

Image

Lakeside Golf

Noin 14 km:n päässä Ellivuoresta sijaitsee Lakeside Golfin kaksi erilaista golfkenttää. Kauniita näkymiä tarjoava Järvenranta-kenttä sijoittuu nimensä mukaisesti järven rantaan, joskin myös korkeuserot antavat leimansa kentälle. Pirunpelto-kenttä sijoittuu puolestaan lumoavaan, jylhään metsämaisemaan ja kenttä haastaa golfarin tarkkaan peliin.

Lakeside Golfin kentillä vierailee joka vuosi runsaasti pelaajia ja erityisesti Pirunpelto kuuluu jokaisen golfarin kannattaa kokea –listalle ainutlaatuisuutensa ansiosta. Kenttä on arvioitu maamme top10-kenttien joukkoon ja lisäksi se on palkittu hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaana.

Lakeside Golfissa hyvä palvelu on kunnia-asia ja jokainen asiakas halutaan lähettää tyytyväisenä kotimatkalle. Yksityisasiakkaille on tarjolla laaja valikoima erilaisia golfpalveluita ja aina yksilöllisesti suunnitellun palvelukokonaisuuden. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja Suomen tyytyväisimmät jäsenet (Pelaaja Ensin –tutkimus 2017 ja 2018) ovat parhaita todisteita onnistumisesta.

Lakeside Golf
Image

Kiviniityn kotieläinpuisto

Sastamalassa sijaitseva elämyspuisto on viihtyisä kesäretkikohde.

Puistossa on yli 30 eri eläinlajia nähtävillä. Tavallisten suomalaisten maatilan eläinten lisäksi puistossa asuu vieraampia lajeja kuten strutseja, poroja, villisikoja ja monia muita.

Eläinten lisäksi lapsille on monenlaisia aktiviteetteja esim. trampoliineja, pomppulinnat, polkuautot, leikkikenttä, taikametsä ja luontopolku. Puisto aukeaa jälleen toukokuussa 2019. Ellivuoresta on matkaa kohteeseen noin 16 km.

Tutustu kotieläinpuistoon
Image

Herra Hakkaraisen talo

Herra Hakkaraisen talon näyttelyssä lapset pääsevät itse leikkimään ja käyttämään mielikuvitustaan rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuihin maisemiin. Näyttely perustuu useaan eri Mauri Kunnaksen kirjaan.

Talosta löytyy neljä erilaista toiminnallista huonetta. Herra Hakkaraisen omassa kodissa pääsee leikkimään kotia Hakkaraisen tapaan. Artturin ritarien salissa miekkailu ja liukumäki kutsuvat hurjiin seikkailuihin! Avaruudessa voi käydä vaikkapa avaruuslennolla ja 1800-luvun kaupungissa taas leikkiin kutsuvat niin sekatavarakauppa kuin suutarikin.

Toukokuusta lokakuun loppuun asti on avoinna myös Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä pääset polkuautoilemaan kuin Tassulassa ikään. Herra Hakkaraisen taloon on matkaa Ellivuori Resortista noin 20 km.

Herra Hakkaraisen taloon
Image

Villa Royal

Villa Royal sijaitsee Mouhijärvellä, noin 20 minuutin matkan päässä Ellivuoresta. Sisustustaiteilija ja entisöijä Markku Ellala on remontoinut vaimonsa kanssa kotinsa kuninkaalliseen loistoon. Ellala on aina rakastanut kimallusta ja ylellisyyttä. Hän on myös aina ollut kiinnostunut kuninkaallisista – heissä kun on Ellalan mielestä jotain mystistä ja kiehtovaa.

Kultaa ei ole säästelty ja posliinikokoelmat sekä kalusteet häikäisevät kristallikruunujen loisteessa.

Villa Royalin ryhmävierailun esittely kestää noin tunnin ja kahvi maankuulun kuninkaallisen täytekakun kera 1 h 45 min. Vierailuun kannattaa jättää aikaa myös kiertelyyn saleissa ja salongeissa.

Ryhmien ruokailut hoituvat kätevästi Hotelli Ellivuoressa. Villa Royalin ryhmäasiakkaille esim. lounaasta 15 %:n alennus.

Villa Royal sivusto
Image

Kommeen Kurjen puumajoitus

Nauti luonnosta ja komeasta äänimaisemasta glamping-tyyliin Tentsile-puumajoituksessa Kommeen Kurjen privaatissa puutelttaleirissä. Hyvinvarustellun leirin kaksi puutelttaa on pingotettu ilmaan puiden väliin, toinen n. 180 cm korkeudelle upealle maisemapaikalle ja toinen alemmaksi niin, että telttaan pääsee helposti reunalta.

Kommeen Kurjen puumajoitus sijaitsee lintujärven rantamilla, jossa kurki-linnut asustavat. Linnut ovat touhukkaita, ja voit seurata niitä joko läpikuultavan puuteltan suojista tai leirin nuotiopaikalla istuskellen.

Tentsile-leiri on aina käytössä vain samalla porukalla, ja leiriin mahtuu jopa 6 aikuista. Saatavilla on puumajoituslahjakortteja, ja leirin voi vuokrata myös päivälepäilyyn. Puumajoitus on saatavilla 1.5.-30.9. Kommeeseen Kurkeen on Ellivuoresta n. 20 minuutin ajomatka.

Kommee Kurki sivusto
Image

Sastamalan matkailuinfo

Koko Sastamalan matkailun kirjo löytyy Sastamalan matkailuinfosta. Matkailuinfo toimii Sastamalan keskustassa, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa.

Infon osoite
Marttilankatu 12, 38200 Sastamala.

Puhelin
0400 229 142

Sähköposti
matkailu(at)sastamala.fi

VISIT SASTAMALA SIVUSTO
Image

Särkänniemen huvipuisto

Ellivuoresta on automatkaa Särkänniemeen n. 40 minuuttia.

Upean Näsijärven rannalla sijaitseva Särkänniemi pitää sisällään neljä kohdetta: huvipuisto, Koiramäen eläinpuisto, Näsinneulan näkötorni ja Akvaario. Huvipuisto ja Koiramäen eläinpuisto ovat avoinna sesonkiaikoina, mutta Näsinneulan näkötorni ja Akvaario ovat avoinna vuoden ympäri. Särkänniemen huvipuistossa on yli 30 laitetta jokaiseen makuun. Lähde: Visit Tampere

Särkänniemen sivusto
Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola