Yhdessä enemmän
Ryhmät
Kokoukset - tapahtumat - juhlat - TYKY

Ellivuori Resortin palvelut ryhmille

Työporukat, ryhmät, tapahtumat, merkkipäivät, juhlat - me järjestämme tarpeesi mukaiset puitteet, tarjoilun, majoittumisen ja ohjelman.

Kokouksien ja tapahtumien järjestäminen onnistuu muuntuvissa tiloissamme. Tarvitsetko ryhmätyötiloja noin 350 hengen näyttelytilan?

Saunoja suosittelemme lämpimästi kokousten yhteyteen, mutta on niissä tehty myös hyviä päätöksiä. Aktiviteetit, ravintolapalvelut ja majoitus tekevät Ellivuori Resortista täyden palvelun vaihtoehdon ryhmällesi!

Image

Kokoustilat

Monipuoliset kokoustilat muuntuvat kaikkiin tarpeisiin. Tilamme sopivat esimerkiksi kokouksiin, palavereihin, ryhmätyöhön, messuihin, näyttelyihin, esintymisiin ja vaikkapa konsertteihin. Toteutamme myös tarjoilun ja majoituksen.
Katso vaihtoehdot
Image

Saunat

Saunassa rentoudutaan mutta tehdään myös hyvät päätökset ja ideoidaan uutta. Lauteillamme on tilaa isommallekin porukalle. Perinteisten saunojen lisäksi meillä on myös savusauna. Järvi ja palju kruunaavat kylpynautinnon.
Katso vaihtoehdot
Image

Aktiviteetit

Aktiviteetit sopivat työporukoille, TYKY-toimintaan, retkiin ja virkistäytymiseen. Toimintaa ja tekemistä on kaiken kokoisille ja eri ikäisille ryhmille. Klikkaamalla löydät aktiviteettimme.
Katso vaihtoehdot
Image

Ruokailu

Keittiössämme pääset makujen maailmaan. Tarjolla ovat herkkuja notkuvat pöydät tai nopeaa huikopalaa ulkoilun ja aktiviteettien oheen. Myös purtavaa kokouksiin ja tarjoilut juhliin.
Katso vaihtoehdot
Image

Majoitus

Mistä sinä haluat herätä? Luksusta huvilassa, helppoutta hotellissa vai aktiivilomaa huoneistossa ulkoilureittien läheisyydessä. Vai liikutko asuntovaunulla? Meillä on mistä valita.
Katso vaihtoehdot
Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola