Image
Satumainen metsä

Peikkovuori

Peikkovuoren kesä 2023
Peikkovuori on suljetTu koko kesän 2023.
Pahoittelemme tilannetta.

Peikkovuori on koko perheen ja ryhmien elämysmatkailupaikka, jossa yhdistyy luonnossa liikkuminen, satuelämykset, metsäelämykset, seudun muinaistarut, perheiden yhdessä retkeileminen ja luonnon hyvinvointivaikutukset.

Peikkovuori on auki kesäisin. Lisäksi peikkovuorelta voi varata Satuelämyksiä erilaisille lapsiryhmille ja ainutlaatuisia Metsähetkiä aikuisryhmien virkistyspäiviin.

Peikkovuoren sivuille

Satuelämykset

Peikkovuorelle on matkaa 800 m Ellivuoren hotellin viereiseltä puuportilta. Leveä polku vie suurelle Peikkokannolle ja taidemaalari Emil Danielsonin Kivilinnalle. Pirunvuorelta löytyy myös näköalapaikka ja luola.

Peikkokannossa voi viivähtää Satuhetkessä kuuntelemassa äänisatua peikoista ja seudun muinaistaruista. Peikkovuorella voi myös lähteä Satupolulle metsään etsimään peikkoja virtuaalisilla taikalaseilla, askarrella taikaesineitä Peikkoladossa tai hassutella Peikkoiluhetkessä!

Peikkovuorelta löytyy myös Metsäkahvila ja Peikkokauppa.

Metsähetket

Peikkovuorelta voi varata aikuisten virkistys- ja hyvinvointipäiviin erilaisia Metsähetkiä kuten Sointurentoutusmatka, Maalaa Luontosi, Metsän Runopolku, Metsästä Voimaa ja Metsäinen Luontosi.

Kaikkiin hetkiin sisältyy metsäinen välipala ja kahvitarjoilu. Joitakin hetkiä voi myös yhdistellä. Metsähetkiä voi myös tilata haluamaansa kohteeseen.

Peikkovuori järjestää myös METSÄHETKI –tapahtumia, niistä tietoa Peikkovuoren omilla sivuilla.

Image

Aukioloajat

Peikkovuori on avoinna kesäisin. Peikkovuoren voi varata ryhmille huhti – lokakuun aikana. Suurta kantoa voi varata myös esim. lasten syntymäpäiväjuhliin tai mihin tahansa kokoontumistilaisuuteen.

Elämysten hinnat ja tiedustelu näet Peikkovuoren omilta nettisivuilta.

Ryhmähintoja voi tiedustella
p. 050 5827 903 / Anne-Mari Finska tai
anne-mari.finska@iloiste.fi.

Peikkovuoren osoite: Ellivuorentie 131, 38130 Sastamala.

Peikkovuoren sivuille
Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola