Image
Arjen luksusta luonnon keskellä

Ellivuori MAISEMAHUONE

Laadukasta majoitusta monipuolisen Ellivuori Resortin ytimessä

Ainutlaatuinen ja puhdas luonto sekä monipuoliset palvelut tarjoavat upeat puitteet arjesta irtautumiseen. Ekologisesti rakennetut sviitit sopivat niin yksityisille vieraille kuin yritystenkin käyttöön.

Huomio! Saman päivän majoitus on mahdollista varata vain puhelimitse 03 519 23/vastaanotto. Vastaanotto palvelee ravintolan aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä >>

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Tervetuloa!

Tutustu paketteihin
Image

Hinnasto

Varaa Ellivuori MAISEMAHUONE

139 € / vuorokausi 

Majoitus sisältää:

  • Kuntosalin käytön
  • Liinavaatteet
  • Loppusiivouksen
  • Lemmikit eivät ole sallittuja
  • Huoneessa on parisänky, vedenkeitin ja minijääkaappi

Hinta ei sisällä aamiaista. Hinta 18 € / hlö.

20.6.2024 asti aamiainen on varattavissa ainoastaan lauantaille ja sunnuntaille.

Poikkeuksena ennakkoon varattu aamiainen vähintään 20 henkilön ryhmille tarjoillaan tiistaista-sunnuntaihin.

Image

Majoitu lähellä luontoa

Reilun puolen tunnin päässä Tampereelta odottaa korkeatasoisten Maisemahuoneiden tarjoama oma rauha. 30 m2 majoitustila on rakennettu laadukkaista materiaaleista. Panoraamaikkuna tarjoaa näkymän järvelle ympäri vuoden.

Huone sisältää Unikulman parisängyn, TV:n, suihkun ja WC:n. Sviitin ulkopuolella on varasto kuivauskaapilla. Terassi tarjoaa tilaa nauttia puhtaasta ulkoilmasta.

Rakentamisessa on huomioitu korkea laatu ja raikas huoneilma. Lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu jäähdytyksellä varmistavat, että vierailusi Ellivuori Resortin Maisemahuoneessa on aina nautinnollinen.

Varaa Ellivuori Suites
Image

Olet meille tärkeä

Ellivuori Maisemahuone sopii täydellisesti rauhoittumiseen luonnon äärelle. Mikä parasta, palvelumme sopivat myös aktiiviseen lomaan, kokousmajoitukseen ja toiminnan täyteiseen tekemiseen Ellivuoren maisemissa.

Voit varata itsellesi:

  • Majoituksen
  • Valitsemasi aktiviteetit
  • Ruokailun toiveidesi mukaan

Tutustu tarjontaamme. Saat meiltä myös lahjakortit juuri sinulle, ryhmällesi tai yrityksellesi sopivana.

Aktiviteetti

Laskettele, pyöräile, ratsasta, souda, melo, kiipeile, golffaa, keilaa, pelaa padelia tai nauti monipuolisista eräruokailupalveluista. Meillä on sisällä ja ulkona runsaasti aktiviteetteja, mistä valita.

Pyydä tarjous

Rentoutus

Nauti hieronnasta ja rentouttavista hoidoista. Liiku luonnossa tai rauhoitu meditaatiossa ja äänimaljojen äärellä. Sauno järven rannalla, pulahda uimaan ja kylve.
Pyydä tarjous

Luonto

Pirunvuori, Otamus, Ritajärvi tai itse valitsemasi polku. Kymmeniä kilometrejä opastettuja luontoreittejä, laavuja ja taukopaikkoja
Pyydä tarjous

Vesille

Melo, suppaile, ui, kellu tai lähde kalaan. Vieraile vesireiteillä, lähikohteissa, torilla tai kasinolla. Varaa saunalautta ja juhli parhaassa seurassa.

Pyydä tarjous

Kulttuuri

Tutustu Pyhän Olavin ja Marian kirkkoihin. Koe Georgian Festivaali, Vanhan kirjallisuuden päivät, Danielssonin kivilinna ja muut upeat lähialueen kulttuurikohteet.
Pyydä tarjous

Herkuttele

Nauti ravintolamme runsaista antimista ja suussa sulavista herkuista. Paista lohta kodalla tai käy kahviloissa ja Koskibaarissa. Nauti virvokkeita omalla terassilla.

Pyydä tarjous

Golf

Ellivuori Resort on golffarin unelma. Lähialueen kaksi upeaa kenttää (Lakeside ja Riverside) tarjoavat upean pelikokemuksen, ja majoitus täydellisen rentoutumisen.
Pyydä tarjous

Viihde

Nauti trubaduureista ja karaokeilloista. Vieraile Nokia-areenalla ja herää upeissa järvimaisemissa.

Pyydä tarjous

Yrityksille

Virkisty, palkitse ja rentoudu. Kokoonnu, palaveeraa ja anna parhaiden ideoiden tulvia liiketoiminnan eduksi. Tarjoa asiakkaillesi parasta ja hemmottele liiketuttavat. Monipuoliset ja ainutlaatuiset eräruokapalvelut pienille ja isoille ryhmille nyt Ellivuoressa!

Pyydä tarjous
Ellivuori Resort
YHTEYSTIEDOT

Yritys- / Ryhmämyynti

Myyntipalvelu


Pöytävaraukset ja ruokailu

Ravintola

Villa Aalto

Kuvagalleria